Image Alt

Kuvo TV

CD Projekt Red za Cyberpunk

Cyberpunk 2077 – oštrice, gitare i visoke zgrade

Nova epizoda Night Wire City strima otkrila nam je nove detalje o najiščekivanijoj igri 2020. godine. Cyberpunk 2077 stiže nam u decembru, a sada znamo još pregršt detalja o tome šta tačno ova gejmerska poslastica donosi.

Pomalo čudna imena tri klase koje će nam biti dostupne na igranje, “Street Kid”, “Nomad” i “Corpo” postaju mnogo jasnija kada detaljnije pročitate opise ovih klasa. Izbor klase će vašem karakteru dati poseban šmek i okruženje u kojem počinjete igru. Tako će Street Kid započeti igru na ulicama Noćnog grada, Nomad u pustari Badlands izvan Night City, a Corpo u najvišim zgradama ove metropole.

Dobili smo i nagovještaje o muzičkim numerama koje će pratiti igru, a one djeluju vrhunski. Tu je i fiktivni bend Johnny-ja Silverhanda, vašeg svojevrsnog vodiča kroz igru, a u stvari duha pokojnog pjevača koji nosi važnu ulogu u vašem razvoju karaktera.

Predstavljene su i tri klase oružja, pa ne moraju da brinu ni ljubitelji gedžeta, ali ni brutalne sile. Detaljnije o svemu ovome saznajte uskoro na KUVO TV.