Image Alt

Kuvo TV

Novi leak sugerira da bismo iduće godine mogli vidjeti Call of Duty: Modern Warfare 2 Remake

Sudeći prema najnovijim neslužbenim informacijama, u redovima Activisiona i iduće godine bi se trebao nastaviti trend “rimejkanja”. Prije svega, mislimo na Call of Duty serijal, koji bi i iduće godine mogao dobiti još jedan remake.

Prvi leak o idućoj Call of Duty igri, koja bi trebala izaći iduće godine, stiže od poznatog leakera i content creatora Toma Hendersona. On tvrdi da će će iduća igra najvjerojatnije biti Modern Warfare 2 remake.

I hate to be “that guy” before BOCW has released, but it’s looking like CoD for 2021 is another Modern Warfare title of some kind. Understandably not a lot of information as of yet, but it’s a modern day setting. Modern Warfare 2 seems like the only logical next step?

— Tom Henderson (@_TomHenderson_) October 29, 2020

Prema informacijama kojima Henderson navodno raspolaže, idući Call of Duty još jednom donosi moderno ratovanje, a s obzirom na njegov dosadašnji kredibilitet, kao i činjenicu da će nas Treyarchov Call of Duty: Black Ops Cold War već sredinom idućeg mjeseca odvesti u prošlost, u period Hladnog rata, šanse da iduće jeseni zaigramo remake Modern Warfarea 2 doista su izgledne.

U međuvremenu, podsjećamo da Call of Duty: Black Ops Cold War na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC stiže već 13. studenog.