Image Alt

Kuvo TV

Popriličan broj Ubisoftovih PS4 igara navodno ipak neće raditi na PlayStationu 5

Kada je Sony nedavno izjavio kako samo 10ak PS4 igara neće raditi na PlayStationu 4, iskreno, bili smo pomalo skeptični. Znali smo da bi na kraju taj broj mogao biti višestruko veći. Nažalost, naše slutnje mogle bi biti opravdane.

Sudeći prema informacijama koje su osvanule u sklopu novog Ubisoft Connect posta, nekoliko starijih Ubisoftovih PS4 naslova moglo bi ostati bez backwards compatibility podrške na PlayStationu 5. Konkretno, spomenuta su ostvarenja kao što su Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack (kao i svaka od zasebnih igara: India, China i Russia), Risk, Star Trek: Bridge Crew, Werewolves Within i Space Junkies.

Navedeni post je nakon brojnih upita medija povučen s Ubisoft Connecta, navodno zbog netočnih informacija. Konkretnije, iz Ubisofta su potvrdili kako su članak povukli, jer u njemu postoje neprecizno navedene informacije o Ubisoftovim igrama koje će biti igrive na PlayStationu 5. Dakle, ništa nije u potpunosti demantirano niti potvrđeno, no znate kako kažu – gdje ima dima, ima i vatre.

Hoće li svi navedeni naslovi na kraju ipak biti igrivi na Sonyjevoj novoj konzoli ili će barem neki od njih dobiti backwards compatibility podršku, ostaje nam da vidimo. No, kako god, uvjereni smo da će se ranije navedeni popis igara koje nećemo moći zaigarti na PlayStationu 5 zasigurno povećati.