Image Alt

Kuvo TV

Slavimo 9. rođendan GoodGame portala!

Pisati tekst za deveti rođendan GoodGame.hr portala, lagan je posao. Prvenstveno jer iduće godine slavimo deset godina, kada na red dolaze ogromne retrospektive i (nadamo se) još veće slavlje, pa onda jednostavno ovogodišnju retrospektivu možemo malo skratiti pod izlikom da nas čeka puno veći posao kasnije. U godini pogođenoj raznim nedaćama, GoodGame je i dalje bio osmišljen kao oaza za sve gamere, gamerke i slučajne čitatelje/ice koji će pročitati nešto informativno, nešto smiješno, i nešto korisno iz svijeta gaminga. I, nadamo se, još jednom, da smo u tom uspjeli.

Ono što mi možemo procjenjivati su naši prijašnji planovi i projekti, jesmo li ih i kako ostvarili u ovoj godini. Osim što smo zadnjih godinu dana opet iskoristili za učenje i skupljanje iskustva, kako u vođenju jednog medijskog proizvoda, tako i u novim poznanstvima i projektima koji nadilaze naše kompetencije, donijeli smo standardno veliki broj autorskih članaka, recenzija, osvrta te smo prvi u Hrvatskoj (a često i šire) prvi donosili vijesti koje nekad nisu prošle ni službene medijske kanale. Na takvim uvidima i brzim vijestima možemo zahvaliti svim našim vrijednim članovima uredništva, kao i vanjskim suradnicima, prijateljima i kolegama koji su ”uskakali” kada je trebalo.

No, ako ćemo već raditi malenu retrospektivu, svakako moramo od većih pothvata ove godine izdvojiti našu suradnju sa Kuvo TV, prvom regionalnom gaming televizijom, koju ćete uskoro moći pratiti i u Hrvatskoj, a unutar koje naš Gordan marljivo radi i stvara sadržaj koji nadilazi našu publiku na portalu. GoodGame kao medijski i projektni partner veseli se daljnjoj suradnji sa Kuvo TV, i vjerujemo da ćete i vi, naši čitatelji i čitateljice (gledatelji i gledateljice) poprilično dobro proći ako nas nastavite pratiti. S druge strane, počeli smo i sami raditi svoj medijski sadržaj, prvenstveno skromnu podcast emisiju ”Pikselasti makijato”, u kojoj Ivan i Zlatko prolaze razne bitne i nebitne teme iz gaming svijeta, na sebi svojstven način. Odaziv i reakcije, iako zasada male, bile su prava pozitivna doza koja nas je tjerala da s time ustrajemo i dalje. Ako niste, svakako pregledajte neku od epizoda, i popratite naš YouTube kanal od kojeg ne odustajemo, i kojeg ćemo iduće godine upotpuniti sa još nekim emisijama, projektima, gameplay videima, trailerima, a možda bude i koji unboxing..barem nekog miksera koji si netko od nas kupi tijekom godine.

Kao i za svaki rođendan, i za ovaj vam pripremamo par novih članaka, posebnih tekstova, recenzija, spremamo se za novo glasanje za najbolje igre u 2020. godini, a i darujemo vas kad god stignemo. Danas pogotovo pratite naš web i Facebook stranicu, jer možda nađete upravo nešto za sebe, bez obzira o kojoj se platformi radi.

A deseta godina rada, koja nam se bliži, biti će obilježena novim konzolama, novim igrama koje lome granice, a i novim tekstovima među kojima poprilično sigurno najavljujemo da ćemo ugostiti i možda najmlađu recenzenticu u povijesti gaming novinarstva :). No, o tome, kao i ostalim projektima, kasnije, sada čitamo, igramo i slavimo u trenutku, krenite nam čestitati, i krenite uživati u svemu što vam donosimo danas.