Image Alt

Kuvo TV

Imamo prve fotke iz Mortal Kombat filma, ali i puno drugih informacija

Mortal Kombat film sve je bliže. Nakon prvih službenih fotografija iz filma, koje smo nedavno objavili i na našoj Facebook stranici, dobili smo još par informacija vezanih za nadolazeći film.
U intervjuu za Entertainment Weekly, glumac Lewis Tan je potvrdio kako glumi u filmu glavnoga protagonista, sasvim novoga lika u MK kanonu Cole Younga. Što se tiče Coleove uloge i što se u filmu događa, u intervjuu se spominje kako film počinje sa sukobom između Sub-Zerovog i Scorpionovog klana u feudalnom Japanu, a nakon toga se film prebacuje u današnje (moderno) vrijeme gdje upoznajemo MMA borca Cole Younga, a i njegov razgovor sa carem Outworlda Shang Tsunga (kojeg glumi Chin Han).

 
Premisa filma se poklapa sa glasinama o scenariju koji su izašli još početko prošle godine, pa možda ovo sve zvuči nekima poznato, no svejedno je dobro dobiti konačnu potvrdu što se u filmu događa. No, izuzev novoga lika, te popularnoga Sub-Zeroa i Scorpiona, potvrđen je veliki bbroj poznatih nam likova, Jax, Sonya Blade, Raiden, Liu Kang, Kung Lao, Kano, ali i Kabal, Mileena i mnogi drugi.
Što se tiče fatalityja, redatelj Simon McQuoid je u intervjuu pričao detaljnije o fatalityima u filmu, koji će biti R-rated. Prema redatelju fatalityji su ”brutalni” i ”bez zadrške”, tako da možemo očekivati pravu MK akciju.
Film izlazi 16. travnja u kino dvorane, ali i na HBO Max, kao što je bio slučaj i sa drugim Wonder Woman filmom.