Image Alt

Kuvo TV

Koja su tri najčešće birana Mortal Kombat 11 lika?

Ako vas je zanimalo koji su likovi u Mortal Kombatu 11 najpopularniji, NetherRealm Studios i WB Games po prvi puta imaju odgovor.

U posebnom videu naziva Mortal Kombat 11 | The After-Aftermath Awards, developer i izdavačka kuća su iznijeli razne zanimljive informacije o igri te podijelili razne nagrade. Na primjer, Geras je proglašen najboljim novih likom od strane fanova, dok je Mileena dobila nagradu za najokrutniji fatality.

Također, predstavljeno je kako je 900 milijuna fatalityja izvedeno prošle godine, a ako je ikoga zanimalo koji su najkorišteniji likovi bili prošle godine, i na to se dobilo odgovor. Iako bi mnogima u igri nagađanja tri najkorištenija lika pali na pamet Sub-Zero i Scorpion (što i jesu najkorišteniji likovi) oko trećega bi se sigurno vodila rasprava i bilo bi raznih nagađanja. Na kraju je ispalo da je najkorišteniji lik Noob Saibot. Iako nije navedeno koji je od trojice bio najkorišteniji, infografika prikazana u videu dala je za naslutiti da je Scorpion najkorišteniji, no taj podatak ipak nije službeno potvrđen.

Razlozi za uspjeh ova tri lika ne leže samo u njihovoj popularnost, već i činjenici da su jedni od jačih likova u igri, unatoč raznim rebalansima i updateima koji su se događali prošle godine, a usto su poprilično pristupačni što se tiče težine učenja njihovih poteza.  Video sa ”dodjele nagrada” možete vidjeti ispod: