Image Alt

Kuvo TV

Nastavak Ghost of Tshushime navodno u planu

PlayStation je izdao Ghost of Tsushimu prošle godine, no izgleda da developerska ekipa Sucker Punch već radi na nastavku, i to za PlayStation 5. Ovu informaciju su fanovi otkrili putem LinkedIn profila jednog od članova developerske ekipe.

Naime, Dave Molloy je na svom službenom profilu navode kako ”trenutno radi na Ghost of Tsushima igri za Sony PlayStation5  konzolu”. Molloy je u Sucker Punchu od 2008. godine i do sada je radio na Infamous serijalu igara. Ova informacija je svakako čudna budući da igra postoji samo u PlayStation 4 verziji, a igriva je na PlayStationu 5 zahvaljujući backward kompatibilnosti pa nema smisla da u njegovom opisu stoji da radi baš na PlayStation 5 verziji igre. Osim ako se doista ne radi o novoj verziji iste igre, samo za novu konzolu, ili ako se radi na nastavku igre.

Ovako rani rad na nastavku igre ne bi trebao biti iznenađujući, pogotovo zbog uspjeha koji je igra doživjela prošle godine, od kritike i od publike.  Bilo je i prijašnjih naznaka da se radi o nastavku igre, sa raznim oglasima za posao koji su developeri izdali. No, još se službeno ništa ne zna, pa ćemo morati pričekati još neko vrijeme da saznamo što Sucker Punch konkretno planira. Ili pričekati novi leak.