Image Alt

Kuvo TV

Novi leak otkrio kolekcionarsko izdanje Dying Lighta 2, nove informacije mogle bi uslijediti uskoro

Već duže vrijeme ništa novo nismo čuli o Dying Lightu 2. Iz Techlanda su krajem prošle godine objavili priopćenje u kojem nas uvjeravaju kako razvoj igre napreduje i da ćemo početkom ove godine dobiti nove informacije. Evo bližimo se kraju siječnja, a tih novih informacija još nema, no zato je tu novi veliki leak, koji stiže od jednog češkog retailera, a koji nam je nakratko otkrio i posebno kolekcionarsko izdanje igre.

Naime, češki retailer X Zone uvrstio je u svoju ponudu Dying Light 2 Collector’s Edition, zajedno sa njegovom slikom i detaljima, koji nam djeluju prilično uvjerljivo. Tako nas, sudeći prema slici koja se nalazi ispod, u ovom kolekcionarskom izdanju, očekuje sama igra sa ekskluzivnim dodatnim sadržajem, steelbookom, artbookom, baterijskom lampom i setom stickera, dok najbolji dio ovog izdanja svakako predstavlja cool statua glavnog protagonista koji u parkour stilu napada zombija.

Dying Light 2 je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC. Još uvijek nema naznaka kada bismo ga mogli vidjeti u prodaji, no sve nam se čini da se to ipak neće dogoditi ove godine.