Image Alt

Kuvo TV

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy osvanuo na Microsoft Storeu, navodno izlazi već tijekom druge polovice ovog mjeseca

Microsoft Store je u posljednje vrijeme postao prilično povjerljiv izvor kada su u pitanju leakovi, a upravo jedan takav leak koji se ovih dana na njemu pojavio tiče se Tomb Raider reboot trilogije.

Kako stvari stoje, uskoro bi se u prodaji trebao pojaviti Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy. U pitanju je posebna kompilacija koja se, kako samo njeno ime sugerira, sastoji od tri posljednje igre (Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition) i kompletnog dodatnog sadržaja koji se za njih pojavio.

Ako je vjerovati navedenom leaku, Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy bi se u prodaji trebao pojaviti 18. ožujka i to na PS4, Xbox One i PC platformama. Za sada se ne spominje nikakav next-gen upgrade, što znači da se najvjerojatnije radi samo o klasičnom trilogy paketu koji nudi sva tri naslova i ništa više od toga.