Image Alt

Kuvo TV

Iscurjeli trailer za Elden Ring navodno je još jednom odgodio njegovo veliko predstavljanje

Ranije ovog mjeseca iscurio je novi trailer za dugo očekivani open world RPG Elden Ring. Nedzvoljeno snimljeni materijal dao nam je do znanja da je novi trailer već spreman, sugerirajući da bismo uskoro mogli da vidimo i službeno razotkrivanje same igre. No, sudeći prema informacijama kojima raspolaže jedan od najuglednijih gaming insidera, taj iscurjeli trailer zapravo je samo dodatno odložio to razotkrivanje.

GamesBeatov novinar Jeff Grubb pričao je o Elden Ringu u novoj epizodi svog The Game Mess Show podcasta, a informacije koje je otkrio baš i nisu toliko dobre. Naime, Grubb tvrdi da su Bandai Namcovi planovi o velikoj prezentaciji igre morali da budu odloženi, a da je glavni razlog te odgode upravo taj iscurjeli trailer. Prema informacijama kojima ovaj novinar raspolaže, Bandai Namco je odlučio da odgodi otkrivanje igre, kako bi otkrio izvor leaka, pravno se pozabavio leakerom i spriječio slične buduće situacije.

Prema Grubbu, bez obzira na cijelu situaciju, Bandai Namco će u predstojećim mjesecima imati dosta prilika za veliki reveal igre. Velika je šansa da ćemo na takvo što ipak morati pričekati do ovogodišnjeg E3 sajma, a budući da je na upravo tom eventu 2019. godine i najavljen i to tijekom Microsoftove pressice, moguće je da ćemo sličan scenarij vidjeti i ove godine.