Image Alt

Kuvo TV

Ratna avantura Paradise Lost u prodaji će se pojaviti već krajem ovog mjeseca

Postapokaliptična narativna avantura Paradise Lost dobila je službeni datum izlaska i stiže već tijekom druge polovice ovog mjeseca.

All In! Games i PolyAmorous su otkrili kako će navedena igra u prodaji pojaviti 24. ožujka. Bit će dostupna za PS4, Xbox One i PC, a koštat će $14.99.

Za slabije upućene, radi se o avanturi iz prvog lica, čija je radnja smještena je u okrutni, postuklearni svijet nastao uslijed drukčijeg ishoda Drugog svjetskog rata, koji zapravo nije završio 1945. godine. U igri ćemo se naći u ulozi 12- godišnjeg dječaka, koji lutajući postnuklearnom poljskom pustoši pronalazi misteriozni nacistički bunker. Istražujući njegove tajne, dječak će se morati suočiti sa svih pet stupnjeva žalosti, koji će biti manifestirani kroz dijaloge, interakciju s drugim likovima i okolinom, tako što će naši izbori postupno utjecati na druge likove, ali i na vizualni stil igre, okoliš i zvučne efekte. Kako sve to izgleda u praksi, možete vidjeti ispod u novoj gameplay demonstraciji, kao i kratkom traileru objavljenom povodom otkrivanja datuma izlaska.