Image Alt

Kuvo TV

Mortal Kombat Legends: Snow Blind je i službeno predstavljen

Samo nekoliko dana nakon leaka sa njemačkog Amazona, dočekala nas je i službena potvrda i najava animiranog filma Mortal Kombat Legends: Snow Blind.

Kao što je i navedeni leak sugerirao, Mortal Kombat Legends: Snow Blind je doista treći animirani film iz Legends serijala, čija će radnja biti fokusirana na slijepog mačevatelja Kenshija i njegovog mentora Sub-Zeroa (Kuai Linga) i njihovu borbu protiv zloglasne Black Dragon kriminalne organizacije.

Uz premijerni trailer koji možete vidjeti ispod, a koji krije i brojne druge poznate likove (Kano, Shang Tsung, Kobra, Erron Back, Kabal, Kira, Tremor…) iz ove legendarne borilačke franšize, doznali smo i nekoliko detalja vezanih za glumačku postavu filma. Tako ćemo u ulozi Kenshija čuti Mannyja Jacintoa, Yuri Lowenthal će dati glas Kobro, dok će za autentični australski glas Kanoa biti zadužen David Wenham.

Mortal Kombat Legends: Snow Blind dolazi direktno na Blu-ray i digitalne servise, a iako točan datum njegove premijere ovom prilikom nije otkriven, leak sa Amazona sugerira da bi se to moglo dogoditi 27. listopada.