Image Alt

Kuvo TV

Red Dead Redemption Remaster je stvaran i mogao bi izaći vrlo brzo, tvrdi poznati insider

Nakon što su se prije nekoliko dana ponovno pojavile glasine o mogućem Red Dead Redemption remasteru / remakeu, oglasio i jedan od najpoznatijih gaming novinara i insidera tvrdeći kako južnokorejski rating nije slučajnost niti nekakva greška.

Reagirajući na nedavno osvanuli rating za spomenutu igru iz Južne Koreje, bivši IGN-ovac Colin Moriarty otkrio je tijekom nove epizode svog Sacred Symbols podcasta da je Red Dead Redemption remaster / remake stvaran i da je vidio dovoljno dokaza da sa sigurnošću može to tvrditi.

Moriarty tvrdi da su dokazi koje je vidio prilično uvjerljivi i da bi igra mogla izaći znatno prije nego što to možda očekujemo te da bismo njenu najavu mogli vidjeti možda već tijekom kolovoza.

Moriarty se tijekom podcasta osvrnuo i na ranije glasine o mogućem otkazivanju spomenute igre, naglasivši pri tome da igra, prema informacijama kojima on raspolaže, nikada nije bila otkazana, nego je njen razvoj dodatno prolongiran ali da je već sada pri kraju. Zbog svega toga, Moriarty tvrdi da bi Rockstar, po uzoru na LA Noire i GTA Trilogy remastere, i Red Dead Redemption remaster mogao najaviti i izdati u nekom vremenskom okviru od mjesec ili dva.