Image Alt

Kuvo TV

Test Drive Unlimited: Solar Crown je službeno odgođen za početak iduće godine, zatvorena beta nas očekuje već krajem ovog mjeseca

Raniji leak o novoj potencijalnoj odgodi igre Test Drive Unlimited: Solar Crown, o kojem smo pisali početkom ovog mjeseca, službeno je potvrđen tijekom novog TDU Connect eventa.

Da, iako je još ranije najavljen za ovu godinu, Test Drive Unlimited: Solar Crown se ipak pridružio podužem popisu igara koje su ipak odgođene za iduću godinu. Kada je konkretno ovaj naslov u pitanju, Nacon i KT Racing su tijekom polusatnog TDU Connecta potvrdili kako će se isti u prodaji pojaviti početkom 2024. godine.

To nije sve, jer uz potvrdu nove odgode, dočekala nas je najava zatvorenog beta testiranja koje je zakazano već za kraj ovog mjeseca. Prema dostupnim informacijama, trodnevna zatvorena beta bit će dostupna na svim platformamam od 24. srpnja, a svi koji su zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem službene stranice igre.

Test Drive Unlimited: Solar Crown je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch, a što od njega možemo očekivati, pogledajte ispod.