Image Alt

Kuvo TV

Li Mei, Tanya i Baraka su potvrđeni za Mortal Kombat 1

NetherRealm Studios i WB Games su noćas za vrijeme San Diego Comic Cona predstavili puno novosti vezanih za novi Mortal Kombat. Najvažniji dio je bio novi trailer koji je potvrdio još igrivih likova.

Na iznenađenje dijela fandoma (pogotovo onih koji nisu čitali naše članke o leakovima), Li Mei i Tanya su potvrđeni kao igrivi likovi u početnom rosteru Mortal Kombata 1. Onoga koga se sigurno očekivalo u najavi, Baraka, također je potvrđen. No, kao što ćete vidjeti u novom traileru, sa posebnom novom adaptacijom Tarkatanske rase gdje se zapravo otkriva da su to ljudi zaraženi određenom bolešću. A tu je i nikad detaljniji uvid u Li Mei, Tanyu i Umgadi ratnike.

Novi trailer koji nam je predstavio spomenuti trojac je još jedan dokaz da bi ranije iscurjeli Mortal Kombat 1 roster mogao biti istinit, što znači da smo taman na pola otkrivenih likova te da nas još očekuju potvrde likova kao što su Havik, Reiko, Nitara, Ashrah, Reptile i Sindel, a očekuje nas i još pet dodatnih, za sada nepoznatih boraca, među kojima bi se mogao naći i poneki potpuno novi borac.