Image Alt

Kuvo TV

Potvrđen je cijeli Kombat Pack 1 za Mortal Kombat 1 – doista nam stižu Homelander, Omni Man i ostatak ranije iscurjele ekipe

Ranije iscurjeli detalji vezani za Kombat Pack 1 za Mortal Kombat potvrđeni su službeno tijekom San Diego Comic Cona. Da, to znači da će Homelander, Omni Man, Peacemaker i ostatak ranije leakane ekipe koju još čine Quan Chi, Ermac i Takeda doista stići u igru u sklopu prvog velikog DLC-a. Točan datum dolaska navedenih boraca nije preciziran, no potvrđeno je kako će Homelander stići tijekom proljeća 2024. godine.

Informacije koje su otkrivene tijekom San Diego Comic Cona obuhvatile su i nove detalje vezane za Kameo likove, pa smo tako u traileru u kojem su kao igrivi likovi potvrđeni Li Mei, Tanya i Baraka vidjeli i Goroa i Darriusa kao Kameo borce. S druge strane, potvrđeni su Kameo Borci koji će biti dostupni u sklopu Kombat Packa 1, a u pitanju su Ferra, Johnny Cage, Khameleon, Mavado i Tremor, a tu je i posebni Jean-Claude Van Damme skin za Johnnyja Cagea.

Kombat Pack 1 je dostupan za pre-order kao dio Premium i Kollector’s izdanja Mortal Kombata 1, a do novih detalja, bacite oko na kratki cool trailer u kojem su članovi navedenog DLC-a predstavljeni.

Mortal Kombat 1 u prodaji će se pojaviti 19. rujna, a bit će dostupan za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch.