Image Alt

Kuvo TV

Konačno je poznat datum premijere Borderlands filma

Nadolazeći Borderlands film dobio je datum izlaska, ali još je daleko od dolaska u kino dvorane. Hollywood je jako zainteresiran za adaptaciju svih velikih franšiza videoigara nakon što je vidio mnoštvo hitova na televiziji i filmu kao što su The Last of Us, Super Mario, Uncharted i mnogi drugi. Jedna od dugotrajnih adaptacija koju Hollywood već neko vrijeme pokreće je Borderlands, igra koja svakako odiše svojim specifičnim stilom. Film je zapravo završio snimanje u ljeto 2021. godine, ali već neko vrijeme skuplja prašinu na polici.

Uz očekivanja da će Borderlands biti objavljen već nekoliko puta, konačno ćemo dobiti gotov proizvod sljedeće godine. Deadline je izvijestio da je Borderlands film Elia Rotha dobio datum izlaska 9. kolovoza 2024.godine. To je dvogodišnji razmak između završetka glavne fotografije i objavljivanja Borderlandsa, nešto što je prilično neuobičajeno, posebno za film poput ovog.  Posjetitelji CinemaCona mogli su ga malo pogledati prošle godine, ali ništa se nije pojavilo na internetu.

Borderlands je ranije ove godine prošao niz ponovnih snimanja pod vodstvom Tima Millera iz Deadpoola. Ponovno snimanje navodno nije bilo previše opsežno i napravljeno je uz podršku Eli Rotha, ali veliki jaz između produkcije i izdavanja je očigledan i znak za uzbunu mnogim fanovima. Scenarist Craig Mazin također je navodno skinuo svoje ime s filma, što je izazvalo još veću zabrinutost. Očigledno je film na putu da se složi u nešto smisleno i zabavno, no kakav će konačan proizvod zaista biti, ostaje da vidimo.