Image Alt

Kuvo TV

U Star Wars Outlawsu moći ćemo raditi za Jabbu the Hutta

U pravom odmetničkom stilu, Ubisoftov Star Wars Outlaws će igračima pružiti priliku da rade za zloglasnog i fanovima franšize veoma poznatog svemirskog gangstera Jabbu the Hutta.

Nakon velike najave koju smo vidjeli prije nešto više od mjesec dana, Ubisoft i Massive Entertainment su posljednjih dana otkrili brojne novosti i pojedinosti o svojoj igri, a iako je mnogo toga još uvijek prilično nepoznato, sada je poznato da će jedan poznati lik i planet koji se često viđaju u Star Wars izdanjima definitivno biti prisutni. Naravno, u pitanju je Tatooine, dom svima mrskog Jabbe the Hutta.

Ubisoft i Massive Entertainment su tijekom nedavnog panela na San Diego Comic-Conu posvećenom igri Star Wars Outlaws, potvrdili da će se planet Tatooine doista naći u igri. Točnije, igrači će moći proći regiju Mos Eisley, koja se često može vidjeti u raznim Star Wars filmovima i TV emisijama. Dok su u ovom području, moći će stupiti u interakciju s Jabbom the Huttom. Slično kao Han Solo, glavni lik Outlawsa, Kay Vess, moći će preuzeti zadatke od Jabbe, a moći će ga također odlučiti i izdati.

Nije poznato koliku će ulogu Jabba the Hutt igrati u ovoj igri, ali njegova uključenost ima smisla s obzirom da je on u središtu kriminalnog podzemlja na koje će se igra fokusirati te da će se radnja same igre odvijati između druge i treće epizode filma. Naravno, više detalja o samoj igri očekujemo u periodu koji je pred nama.

Star Wars Outlaws je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji će se pojaviti nekada iduće godine.