Image Alt

Kuvo TV

Dead Rising Deluxe Remaster izlazi tijekom druge polovice rujna

Samo nekoliko dana nakon što je najavljen, Dead Rising Deluxe Remaster je prikazan tijekom Capcom Next streama. Tom prilikom, doznali smo nove detalje, ali i službeni datum izlaska novog remastera ovog Capcomovog zombie hita.

Kako smo doznali, digitalna verzija Dead Rising Deluxe Remastera stići će na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC 19. rujna te će biti dostupna po cijeni od $49.99. U planu je i fizičko izdanje, no ono će se u prodaji pojaviti nekada tijekom studenog.

U ponudi nas očekuje i Digital Deluxe Edition, koštat će $59.99, a dolazit će se dodatnim kostimima i pozadinskom glazbom kako iz ranijih Dead Rising igara, tako i iz drugih Capcomovih hitova. Također, slični bonusi očekuju i sve koji naprave prednarudžbu igre.

Kada su u pitanju noviteti koje donosi, Dead Rising Deluxe Remaster se može pohvaliti unaprijeđenim tehnikalijama i izvedbom u 4K rezoluciji pri 60 fpsa. Unaprijeđeni su i modeli svih likova u igri, a po prvi put u originalnoj igri ćemo moći čuti voiceover svih likova i to da čak devet različitih jezika uz 14 dostupnih titlova. Tu su i brojna druga poboljšanja, a djelić onoga što nas čeka možete vidjeti u traileru ispod.