Image Alt

Kuvo TV

Netflixova Horizon TV serija navodno je otkazana

Netflixova Horizon TV serija je otkazana, tvrdi Rolling Stone. Prošloga tjedna, isti medij je izvijestio o toksičnom ponašanju Stevea Blackmana, čelnoga čovjeka  The Umbrella Academy serije, koji je bio zadužen i za adaptaciju Horizon igre za Netflix.

Tvrdnje o njegovom problematičnom ponašanju iznijelo je najmanje dvanaest radnika, a izvještaji su dospjeli do medija koji su dodatno razotkrili mnoge probleme sa Blackmanom. Blackman je kategorički negirao optužbe, no otkako je izvještaj izašao, Rolling Stone je osigurao još jednu ekskluzivnu vijest. Naime, jedan od drugih Blackmanovih projekata, prequel serija Horizon Zero Dawn igre, je otkazan. Projekt razvoja serije temeljene na Horizonu dugo je bio predmet razgovora i u Sonyjevim planovima. S obzirom na bogatu i imerzivnu priču te prekrasan svijet igre, smatrana je savršenom za adaptaciju u live-action seriju i planirano je da se razvija na Netflixu.

Prema objavi Cheyenne Roundtree iz Rolling Stonea – koja je pokrivala originalnu priču o Blackmanu – sve što je povezano s njime sada je otkazano, uključujući Horizon Zero Dawn i Orbital. Nije poznato koliko je daleko tim stigao s produkcijom Horizon TV serije, ali se ne očekuje da su daleko napredovali. Stoga, lako je vjerojatno da će Sony preuzeti produkciju televizijske serije s drugim partnerom, posebno s obzirom na nedavni uspjeh drugih live-action adaptacija.

Sva nada nije izgubljena, no svakako će se produljiti vrijeme dok ne vidimo Horizon svijet izvan samih igara.