Image Alt

Kuvo TV

Ovako Spider-Man izgleda u multiplayer akciji Marvel Rivals

Najnoviji trailer za Marvel Rivals multiplayer shooter predstavio je detaljnije možd ai najpopularnijeg superjunaka, Spider-Mana. Uz prikaz Spider-Mana u akciji, prikazano je i par njegovih kostima, kao i njegov prvi Bag-Man kostim , kao i par novih gameplay isječaka.

Trailer malo prikazuje i mogućnost uništavanja okoliša,  kao i još par likova u igri i bolji uvid u mapu Tokyo 2099. Osim glavnog Petera Parkera Spider-Mana, Marvel Rivals također donosi Venoma i Peni Parker kao igrive likove.

Za slabije upućene, radi se o free to play timskom multiplayer shooteru kojeg ćemo igrati u formatu 6v6 i to iz perspektive trećeg lica. Marvel Rivals biti najsličniji Overwatchu, no ovdje nas očekuju neki noviteti poput primjerice, transformacija likova, njihovih udruženih napada ili uništivih mapa, koji će biti od velikog značaja za sam gameplay igre. Na raspolaganju bismo trebali imati popriličan broj Marvelovih heroja i zlikovaca, među kojima su Iron Man, Spider-Man, Hulk, The Punisher, Loki, Storm, Doctor Strange, Mantis, Rocket Raccoon, Black Panther, Groot, Magik, Luna Snow i mnogi drugi. Budući da se radi o ostvarenju koje će putem sezona dobivati novi sadržaj, za očekivati je da će se broj igrivih likova, mapa i drugih dodataka postupno povećavati.

Marvel Rivals od NetEase Games dolazi na PC, PS5 i Xbox Series X/S.