Image Alt

Kuvo TV

Autori L.A. Noirea navodno rade na novom detektivskom trileru smještenom u 1940-te

Developeri koji su zaslužni za sjajni L.A. Noire već neko vrijeme su zauzeti razvojem nove igre, a sudeći prema novim neslužbenim informacijama, ta igra bi mogla biti spiritualni nasljednik spomenutog hita.

Prve neslužbene informacije o spomenutoj igri stižu nam sa Instagram profila skladateljice Freyje Garbett, koja je u svome nedavnom postu otkrila da radi glazbu za novu igru tvoraca L.A. Noirea, psihološkom trileru smještenom u Los Angeles tijekom 1940-ih. Igra navodno nosi naziv Sowden House i predstavlja referencu na dom dr Georgea Hodela, doktora koji je bio jedan od osumnjičenih u naširoko poznatom slučaju Crne Dahlie. S obzirom na to da je i L.A. Noire dobrim dijelom pratio navedeni slučaj, postoji realna šansa da će nova igra biti povezana sa detektivskim Rockstarovim hitom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Freyja Garbett (@freyja.garbett)

Radi li se o točnim informacijama i je li Sowden House stvaran naslov i u sklopu kojeg studija developeri L.A. Noirea razvijaju igru budući da je Team Bondi ugašen još 2011. godine? Je li u pitanju razvojni tim Video Games Deluxe kojeg je Brendan McNamara oformio nakon gašenja Team Bondija a koji je radio na igri L.A. Noire: The VR Case Files, ostaje nam da vidimo.