Image Alt

Kuvo TV

Capcom više neće izbacivati novi sadržaj za Exoprimal – je li konačno vrijeme za Dino Crisis?

Ako spadate među one koji su već zaboravili na Exoprimal, bez brige jer očito niste jedini budući da spomenuta multiplayer akcija sa dinosaurima polako ali sigurno odlazi u mirovinu. To potvrđuje i činjenica da je Capcom nakon tek nešto više od godinu dana odlučio staviti točku na distribuciju novog sadržaja za spomenutu igru.

Da budemo precizniji, Exoprimal će i dalje ostati aktivan sa serverima koji će do daljnjeg biti online i igrači neće biti zakinuti za dosadašnji sadržaj koji će biti distribuiran kroz “repriziranje” i rotiranje prethodnih sezona, ali nakon završetka četvrte sezone koji je potvrđen za 11. srpanj, Capcom više neće raditi i distribuirati nikakav novi sadržaj za igru.

Zašto je Capcom tako brzo odustao od ove igre koja je, na iznenađenje mnogih, pokupila znatno pozitivnije kritike nego što smo očekivali? Je li razlog sve manji broj aktivnih igrača ili je Capcom možda jednostavno odlučio preusmjeriti svoje resurse na nešto konkretnije, nadamo se Dino Crisis remake, ostaje nam da vidimo. U međuvremenu, podsjećamo da Exoprimal do daljnjeg možete zaigrati na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama, a moguće ga je pronaći i u ponudi Xbox Game Passa.