Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je potencijalni datum izlaska EA Sports FC 25, pre-order Ultimate Editiona donosi rani sedmodnevni pristup

I dok čekamo da Electronic Arts službeno najaviEA Sports FC 25, stižu nam prve neslužbene ali gotovo sigurno točne informacije o navedenoj igri. Kada kažemo gotovo sigurno točne, onda mislimo da nam ih donosi ugledni i za sada nepogriješivi insider i leaker Billbil-kun.

Naime, spomenuti leaker tvrdi da će se EA Sports FC 25 u prodaji pojaviti 27. rujna te da će nam na raspolaganju biti verzije za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, dok je zanimljivo da se nigdje ne spominje verzija za Nintendo Switch. Navedeni datum odnosi se na standardno izdanje igre, a u ponudi će se naći i Ultimate Edition, a svi koji naprave predrarudžbu istog dobit će rani sedmodnevni pristup igri.

Standardno izdanje će biti dostupno po cijeni od $69.99, dok će za Ultimate Edition biti potrebno izdvojiti $99.99. Sada već tradicionalno, EA Play pretplatnike očekuju 10-satni trial koji će biti dostupan tijekom early access perioda.

Iako za sada nema previše informacija o novitetima koje nam donosi EA Sports FC 25, šuška se o tome da bi Pro Clubs i Ultimate team mogli proći kroz velike izmjene. Naravno, više detalja će biti poznato kada EA konačno predstavi igru, a to bi se trebalo dogoditi uskoro.