Image Alt

Kuvo TV

Ari Buktu and the Anytime Elevator inspiraciju crpi iz avanturističkih filmova 80-ih

Pripremite se uroniti u akcijom svijet Ari Buktu and the Anytime Elevator, uzbudljivu i filmsku 2.5D puzzle platformersku igru inspiriranu nevjerojatno zabavnim avanturama iz 80-ih. Adventure Works je najavio Ari Buktu and the Anytime Elevator, izlazi za PC, no još nema datuma izlaska, iako smo dobili lijepi novi trailer koji će zaintrigirati mnoge.

“Uključite se u lov na blago kroz vrijeme kako biste pronašli čarobnu tijaru! U ovoj priči koja obuhvaća povijest, istraživat ćete okruženja puna čuda (ali i opasnosti!) i rješavati zagonetke na svom putu.” – navode ljudi iz Adventure Worksa.

U igri smo u ulozi srednjoškolca Ari Buktua, koji želi samo jedno – vratiti se kući. Kroz zaplete i preokrete priče, usput ćemo stjecati nove vještine i alate za prelazak raznih prepreka. Svaka razina, tvrde developeri, donosi nove izazove – jedan trenutak provaljujete u privatne odaje majanske princeze, a sljedeći se vozite na rudarskim kolima kroz ruševine egipatskog hrama neposredno prije nego što se sruši! Svaki dovršeni izazov otkriva tragove koji upućuju na to gdje bi se drevna tijara mogla skrivati u pukotinama povijesti.

Kako ovo sve izgleda pogledajte u prijespomenutom traileru: