Image Alt

Kuvo TV

PS Store krenuo sa velikim ljetnim popustima, manje cijene za Outlast, EA Sports FC , Mortal Kombat 1, Far Cry 6 i druge

Ljetni PlayStation popusti su krenuli na PS Storeu. U ponudi vas čeka veliki broj popusta, kako za igre, tako i za njihove Season passove, DLC-eve i ostale sitnice.

Jedna od najpopularnijih horor igara prošlog desteljeća, Outlast, drastično je pala u cijeni te sad naspram prijašnjih 19 eura košta 1,98 eura. Dragon’s Dogma 2 je na 30 posto popusta te sad košta 52, 49 eura, a određene story ekspanzije iz druge sezone Dragon Ball Z: Kakarota su također na popustu, prvenstveno hvaljeni he 23rd World Tournament DLC koji je sada 9.79 eura.

Na popustu su i, očekivano, razne sportske igre iz prošle sezone, od EA Sports FC 24, F1 2024 i mnogih drugih, u raznim izdanjima. Batman: Arkham Collection je na jednom od većih popusta, te je PlayStation 4 verzija sve tri Arkham igre u kolekciji sada 7,79 eura naspram regularne cijene od 59,99. Assassin’s Creed IV Black Flag, Dying Light – Enhanced Edition, Mortal Kombat 1, Crysis Remastered Trilogy, Far Cry 6, Team Sonic Racing, mnoge LEGO igre i još puno drugih igara su na popustima, no prepuštamo vama da sve pregledate sami u svom miru na PlayStatin Storeu., jer ima preko 2600 artikala s popustima.