Image Alt

Kuvo TV

Akcijski RPG Deathbound izlazi početkom idućeg mjeseca

Tate Multimedia otkrio je da će akcijski soulslike RPG Deathbound izaći za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC putem Steama, Epic Games Storea i GOG-a 8. kolovoza. Ovaj naslov smješten je u mračni fantazijski svijet inspiriran srednjim vijekom gdje su vjera i znanost u sukobu.

Ono što izdvaja Deathbound od ostalih sličnih igara je mogućnost upijanja vještina, sjećanja i identiteta palih ratnika. Naime, svaki ratnik na kojeg naiđete (oni su točno određeni unutar igre) ima jedinstvene osobnosti, stilove borbe i talent stabla, koje možete kombinirati i mijenjati.

Osim toga, Deathbound sadrži i jedinstvenu mehaniku zvanu Morphstrikes, a radi se o moćnim napadima s kojima kombinirate snage i sinergije različitih ratnika. Naravno, očekuju vas i razni neprijatelji, te sporedni i glavni bossevi koji imaju svoje jedinstvene poteze i načine napada, na blizinu ili na daljinu.

Ako niste sigurni što misliti o ovoj igri, na Steamu je dostupna demo verzija koja vam prikazuje nekoliko ratnika, početnog bossa i uvodi vas u razne mehanike koje možete očekivati