Image Alt

Kuvo TV

Pojavile su se nove naznake o postojanju Bloodborne remastera / remakea

Nada za remakeom Bloodbornea opet tinja kod mnogih fanova. Doduše, Sony i dalje ne daje nikakve službene naznake kako će remaster ili remake Bloodbornea doći za PlayStation 5, no pojavile su se nove glasine o postojanju projekta. I to na PlayStation Stars platformi.

PlayStation je na Stars platformi naveo Bloodborne The Old Hunters za PlayStation 5. Kao što je objavljeno na Redditu, ova verzija sugerira da je DLC ekskluzivan za PS5, što je dovelo do priče o nativnoj PlayStation 5 verziji ekspanzije, pa i same osnovne igre.

Za one koji nisu upoznati, The Old Hunters je ekspanzija Bloodbornea koja nije dobila nadogradnju za PS5. Nativna PS5 verzija bi zasigurno uključivala nadogradnju na 60 fpsa za Bloodborne i podršku za višu rezoluciju. Međutim, to bi također moglo dovesti i do PC porta, što je i želja Hidetaka Miyazakija.

Iako je ovo svakako uzbudljivo, drugi ipak misle da je ovaj popis greška Sonyja i da nema nikakve naznake da će PlayStation 5 verzija doći u skorijoj budućnosti. Kad se klikne na samu igru, ipak je navedeno da se radi o PlayStation 4 verziji. Tako da nam se čini da je više stvar toga što tko želi da vidi, nego što zaista jest.  No, jedno je sigurno – nakon uspjeha Elden Ringa, bila bi to ogromna propuštena prilika za Sony da u skorijoj budućnosti ne krene sa Bloodborne remakeom i PC verzijom. Za sada je sve još samo u domeni glasina i špekulacija.