Image Alt

Kuvo TV

Vraća se legendarni Double Dragon i to u pune tri dimenzije

Nakon jučerašnjeg otkrivanja u časopisu Famitsu, Arc System Works je objavio prvi trailer za Double Dragon Revive, svoju 3D verziju slavnoga beat-’em-up serijala.

Prema pratećem priopćenju za javnost, Double Dragon Revive obećava poznate nam likove rekreirane u 3D grafici, kao i “ultimativno belt-scroll iskustvo” i “uzbudljivu stratešku akciju”.

“Doživite jednostavno i intuitivno igranje”, piše studio, “s kontrolama i  balansiranjima rafiniranima za moderno doba.” Dodaje se da će Reviveov borbeni sustav zahtijevati “adaptaciju i raznolikost” i da je “više od jednostavnog button mashanja”, potičući igrače da “uđu u strategiziranje, učeći obrasce neprijatelja i pronalazeći najučinkovitije vrijeme za napad.” Također se najavljuju oružja i comboi koji dosad nisu bili dio serijala.

Važno je napomenuti da je Arc potvrdio kako će Yuke’s – japanski studio najpoznatiji po svojim WWE igrama – razvijati Double Dragon Revive, dok će se Arc baviti izdavanjem igre. Double Dragon Revive trenutno je planiran za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC putem Steama sljedeće godine.