Image Alt

Kuvo TV

U razvoju je nastavak avanture Journey to the Savage Planet

Typhoon Studios, koji iza sebe ima hit Journey to the Savage Planet, ugašen je još 2021. godine, da bi iste godine obnovljen pod nazivom Racoon Logic. Eto, prošle su gotovo tri godine otkako je spomenuti studio osnovan, a za sve to vrijeme nismo dobili niti neki nagovještaj na čemu bi mogao raditi. Ipak, vrijeme je da i to doznamo…

Nekog posebnog iznenađenja u formi novog IP-ja, barem za sada, neće biti. Kako tvrdi šef studija Reid Schneider, Raccoon Logic planira svoj hit Journey to the Savage Planet pretvoriti u franšizu, što znači da bi nastavak igre mogao biti u razvoju.

Zapravo, ovaj kanadski studio je još u svibnju registrirao trademark Revenge of the Savage Planet, što bi mogao biti i službeni naziv nove igre koja je za sada, barem prema informacijama sa stranice Actors Access koja zapravo funlcionira kao platforma za zapošljavanje glumaca, u razvoju pod kodnim nazivom LODESTAR. Naime, na spomenutoj platformi neko vrijeme je bio aktivan oglas za glasovne glumce, a u oglasu je navedeno kako je Project LODESTAR indie igra i nastavak hita Journey to the Savage Planet kojeg potpisuju Tycoon/505/Stadia Games te da je navedena uloga za kratki intro video s početka igre.

Naravno, iako se gotovo sigurno radi o točnim informacijama, ipak ćemo ih tretirati kao još jednu glasinu u nizu – barem do službene potvrde koja bi mogla uslijediti uskoro.