Image Alt

Kuvo TV

GreedFall II: The Dying World dolazi na Steam Early Access krajem rujna, verzije za konzole očekujemo naknadno

Rujan će biti krcat velikim i ambicioznim naslovima, a jedan od takvih naslova koji će upravo krajem tog mjeseca stići u svojoj Early Access formi svakako je i GreedFall II: The Dying World.

GreedFall II: The Dying World će na Steam Early Access stići 24. rujna, dok će se verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X/S pojaviti naknadno paralelno sa punom PC verzijom, potvrdili su Nacon i Spiders.

GreedFall II: The Dying World će predstavljati svojevrsni prequel originalnoj igri. Njegova radnja će se odvijati tri godine prije događaja iz originala i avantura De Sardeta. Ovaj put, kao što je od ranije i poznato, naći ćemo se u ulozi pripadnika domorodačkog plemena Teer Fradee, koji će morati pobjeći sa kontinenta Gacane, kojeg polako ali sigurno uništavaju kuga Malchior te brojna politička previranja. GreedFall II: The Dying World bi nam trebao predstaviti znatno veći, bogatiji i imerzivniji svijet, kao i brojne nove mehanike, frakcije i kompanjone te znatno više aktivnosti i različitih misija.