Image Alt

Kuvo TV

Vraća se Karate Kid u novoj retro beat’em up igri

Omiljeni film iz 80-ih, The Karate Kid, pretvara se u side-scrolling beat-’em-up igru u 16-bitnoj grafici, koja dolazi na PlayStation, Xbox, Switch i PC 20. rujna ove godine.

The Karate Kid: Street Rumble dolazi od GameMill Entertainmenta ( Nickelodeon All-Star Brawl), i čvrsto je usmjeren na eru Karate Kida iz 80-ih, za razliku od Netflixovog nastavka Cobra Kai,  koji je već dobio dvije vlastite igre.

Street Rumble je, pomalo iznenađujuće, tek treća igra koja je izravno bazirana na filmskoj seriji iz 80-ih – prva, Atlusova igra The Karate Kid, stigla je 1987. godine za NES, a Microdealsova The Karate Kid 2 izašla je za Amigu i Atari ST 1986. godine. Ova nova avantura obećava da će uključivati cijelu hrpu poznatih lica, pa će tako kroz 12 nivoa igre moći igrati kao Daniel Russo, Mr. Miyagi, Kumiko i Ali Mills, dok će neprijatelji (bossevi) biti likovi poput Johnny Lawrencea, Johna Kreesea i Terryja Silvera.

Trenutno nema puno drugih informacija, ali The Karate Kid: Street Rumble je zakazan za izlazak na PlayStation, Xbox, Switch i Steam 20. rujna – a dijelovi gameplaya su vidljivi u prvom traileru: