Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je prvi screenshot iz BioShocka 4, no i dalje o igri ne znamo apsolutno ništa

Samo nekoliko dana nakon što je studio Cloud Chamber objavio cijeli niz oglasa za posao, u kojima traži novo osoblje koje će raditi na novoj BioShock igri, stigao nam je novi leak koji nam je otkrio prvi screenshot iz same igre.

Screenshot nam je otkrio poznati insider i leaker koji se krije pod nadimkom MP1st, a navodno se radi o screenshotu iz nešto starijeg builda igre (iz 2021. godine), što bi moglo značiti da je dosta toga u međuvremenu promijenjeno. Na samom screenshotu možemo vidjeti neobični svjetleći toranj u daljini te Richochet Shotgun kojeg glavni protagonist drži u rukama. Prisutni su i određeni UI elementi poput health bara i elementalnih moći koje će nam biti na raspolaganju. Screenshot je označen kao demo za Parkside, što je inače kodni naziv za BioShock 4.

Ukratko, vidjeli smo nešto, no to nešto nam nije otkrilo apsolutno ništa konkretno o navedenoj igri. Ono što je općepoznato, jeste to da je BioShock 4 (ili kako god na kraju bude glasilo njegovo službeno ime) već duži niz godina u razvoju te da su iz Cloud Chambera njegov razvoj započinjali u više navrata sa potpuno novim idejama i konceptima. O samoj igri do sada nismo čuli gotovo ništa, no kao što već spomenuti oglasi za posao sugeriraju, Cloud Chamber bi mogao ubaciti u novu brzinu sa razvojem igre te bismo u narednih 12 mjeseci konačno mogli vidjeti nešto vezano za novi BioShock..