Image Alt

Kuvo TV

Dvije nove igre dolaze nam iz Crne Gore – Copperfields i Echo: Defy Death

Iako smo imali priliku zaigrati Copperfields tijekom prošlogodišnjeg Reboot Infogamera, 3Hills je nedavno najavio svoj novi nadolazeći naslov, Echo: Defy Death. Studio sa sjedištem u Podgorici već sada se može pohvaliti svojim uspjehom, jer im je nova igra prikupila oko 10 tisuća popisa želja na Steamu u samo dva mjeseca.

3Hills je osnovan u srpnju 2021. godine kao spinoff jedne od najvećih IT kompanija u Crnoj Gori – Amplitudo. Njihova vizija je postati „prepoznatljiv studio iz male zemlje s iznimnim idejama i pričom o gubitku, stvarajući nevjerojatne i hrabre videoigre koje duboko utječu na živote igrača i izazivaju snažne emocije“.

Krenimo redom. Copperfields je postapokaliptični 2D platformer koji priča o prirodi i upornosti. U igri upravljate biljkom u saksiji koja koristi robota kao vozilo za traženje vode. Igra se ističe glatkim i dinamičnim kretanjem, brzo prolazite kroz razine, rješavate zagonetke i izvodite parkour trikove s robotovim tijelom na jednom kotaču.

S druge strane, Echo: Defy Death je roguelite igra koja spaja intenzivnu akciju s inovativnom eholokacijom. Igrate kao šogunov ubojica čiji se život mijenja kada vas demon prerušen u vašu ženu izda, ukrade vam oči i ostavi vas slijepima. Vođeni željom za osvetom, morate se oslanjati na zvuk za kretanje kroz tamu. Emitiranjem zvučnih impulsa otkrivate okolinu, skrivene neprijatelje i zamki. Uz to, svaki izazovni boss ima jedinstvene sposobnosti i zahtijeva različite pristupe kako bi ih pobijedili.

Više detalja o navedenim igrama očekujemo uskoro.