Image Alt

Kuvo TV

Poznato je kada izlazi The Casting of Frank Stone, horror avantura smještena u Dead by Daylight univerzum

The Casting of Frank Stone, narativna horror avantura smještena u Dead by Daylight univerzum koju nam zajedničkim snagama spremaju Behaviour Interactive i Supermassive Games, dobila je službeni datum izlaska i u prodaji će se pojaviti već krajem ovog ljeta.

The Casting of Frank Stone 3. rujna dolazi na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a u ponudi će biti dostupna dva izdanja. Standardno izdanje će koštati $39.99, dok će za Deluxe Edition biti potrebno izdvojiti $49.99. Svi koji kupe ovo drugo, skuplje izdanje, dobit će instantni pristup opciji The Cutting Room Floor, koja će im pružiti mogućnost vraćanja do ključnih trenutaka i odluka u igri kako bi mogli promijeniti sudbinu likova i pronaći propuštene collectiblese i kostime.

The Casting of Frank Stone je narativna single player horror avantura smještena u dobre stare 80-te, koja nam donosi mračnu i brutalnu priču o zastrašujućem ubojici Franku Stonu i njegovom krvlju natopljenom naslijeđu. Radnja igre smještena je u gradić Cedar Hills, kojeg i danas proganjaju strahote koje je činio izvjesni gospodin Stone, a prati grupu mladih prijatelja koji će sve te strahote proživjeti (i možda preživjeti) iz prve ruke, nakon što se prilikom snimanja indie filma “Murder Mill”, naravno o spomenutom serijskom ubojici, nađu u pravoj noćnoj mori i borbi za goli život.

The Casting of Frank Stone će nositi prepoznatljivi potpis Supermassive Gamesa, a to znači da nas očekuje ostvarenje u kojem će svaka naša odluka tijekom igre utjecati na samu priču i sudbinu likova. Tko će poginuti, a tko preživjeti, ponovno će biti u potpunosti na igračima.

Za ovu priliku, objavljen je i novi trailer koji vam donosimo ispod.