Image Alt

Kuvo TV

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club je “onaj misteriozni horror” za Nintendo Switch, izlazi već krajem kolovoza

Krajem prošlog tjedna, Nintendo je objavio misteriozni teaser pod nazivom Emio, koji je sugerirao da bismo uskoro mogli dobiti najavu neke survival horror igre. Tom prilikom, komentirali smo kako se ne događa često da se Nintendo bav sadržajem koji baš i nije prilagođen svim uzrastima, a taj naš komentar se definitivno pokazao opravdanim, sada kada smo konačno doznali o kakvoj igri je riječ.

Nintendo je službeno najavio Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club, a u pitanju je detektivska avantura koja će ujedno donijeti prvu novu priču iz Famicom Detective Club serijala u posljednjih 35 godina. Sama igra u prodaji će se pojaviti već 29. kolovoza, bit će dostupna u fizičkom i digitalnom formatu, a koštat će $49.99.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club će nam donijeti detektivsku priču zasnovanu na urbanoj legendi o ubojici koji ubija studentice i ostavlja ih mrtve s vrećicom na glavi. U ulozi pomoćnika privatnog istražitelja iz agencije Utsugi, sudjelovat ćemo u istrazi i rješavanju slučaja serijskog ubojice koji podsjeća na zločine otprije 18 godina. Radi li se o imitatoru ili se zloglasni ubojica doista vratio, na nama će biti da otkrijemo.