Image Alt

Kuvo TV

Horror Sylvio: Black Waters dolazi na PC već idući tjedan

Sylvio: Black Waters, treća igra iz ovog atmosferičnog horrora iz perspektive prvog lica, pojavit će se u prodaji već krajem ovog mjeseca, potvrdili su DreadXP i Stroboskop.

Sylvio: Black Waters će na Steam stići 25. srpnja, dok će se na konzolama pojaviti naknadno, no za sada nema konkretnijih detalja vezanih za potencijalni datum izlaska konzolaških verzija.

Radi se o ostvarenju koje u isti koš baca horror, istraživanje i rješavanje izazovnih logičkih problema korištenjem zanimljivih mehanika zasnovanih na fizici. Sylvio: Black Waters će nas baciti u ulogu stranca u nepoznatoj zemlji, koji otkriva misteriozni uređaj zahvaljujući kojem može čuti duhove onih koji su nekada nastanjivali ovo mesto. Priča će se dodatno zakomplicirati kada uređaj čuje glas čovjeka po imenu Lee koji tvrdi da je jedini preživjeli na ovoj planeti. Uz Leejevo vodstvo, morat ćemo slijediti trag koji će nas odvesti duboko u dubinu planeta gdje sve prkosi fizici, a gdje nas čeka niz napuštenih lokacija koji izgledaju kao da oponašaju poznate oblike pronađene na zemlji. Kakav misterij nas čeka u samom srcu planeta, doznat ćemo kroz nekih šest sati gameplaya, koliko će nam biti potrebno da završimo ovu igru. O kakvoj igri je riječ, pogledajte ispod.