Image Alt

Kuvo TV

Zanimljiva boss rush igra ONE BTN BOSSES izlazi početkom sljedećeg mjeseca

Francuski studio Midnight Munchies najavio je će njegov  izazovni boss rush naslov ONE BTN BOSSES, biti dostupan za PC putem Steama 6. kolovoza. Igru podržava Outersloth, inicijativa za financiranje iza koje stoji Innersloth (Among Us), a koja je usmjerena na pomoć indie developerima u stvaranju inovativnih igara na održiv i slobodan način.

Nakon vrlo uspješnog sudjelovanja na Steam Next Festu s više od 15.000 preuzimanja demo verzije, ova minimalistička bullet hell igra nudi igračima svjež pogled na žanr pozivajući ih da poraze sve izazovnije bosseve pritiskom na samo jedan gumb. Naime, sve što trebate je stiskati lijevu tipku miša kako bi izbjegli nadolazeće prijetnje i pucali prema raznim neprijateljima.

Također, što duže čekate da promijenite smjer svog broda, brže ćete pucati i brže pobjeđivati, odnosno cilj je što manje puta kliknuti mišem. Naslov će biti objavljen s ručno izrađenom kampanjom koja obuhvaća više od 50 razgranatih razina, fokusirajući se na priču o radničkim pravima. Igra će uključivati i vrlo ponovljiv roguelite mod, gdje možete kreirati izuzetno moćne konstrukcije kako biste savladali bosseve.

Osim toga, različite nadogradnje i pojačanja koja mijenjaju stil igranja mogu se otključati kako bi se poboljšale napadačke i pokretne sposobnosti broda. Uz to, brza akcija pucanja u igri upotpunjena je synthwave soundtrackom.