Image Alt

Kuvo TV

Adam Warlock je glavna zvijezda novog trailera za Marvel Rivals

Zatvorena beta hero shootera Marvel Rivals počinje već sutra, trajat će do 5. kolovoza, a bit će dostupna na svim raspoloživim platformama. U susret dosad najvećem beta testiranju spomenute igre, dočekao nas je novi trailer posvećen još jednom od likova koji će biti dostupni već u početnom rosteru.

Nakon što smo nedavno vidjeli Spider-Mana u akciji, na red je došao i Adam Warlock koji će, baš kao i u cijelom Marvelovom univerzumu, biti jedan od najmoćnijih heroja koji će nam biti na raspolaganju.

Marvel Rivals je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, no trenutno nije poznato kada će izaći. Inače, za slabije upućene, radi se o free to play timskom multiplayer shooteru kojeg ćemo igrati u formatu 6v6 i to iz perspektive trećeg lica. Marvel Rivals biti najsličniji Overwatchu, no ovdje nas očekuju neki noviteti poput primjerice, transformacija likova, njihovih udruženih napada ili uništivih mapa, koji će biti od velikog značaja za sam gameplay igre. Na raspolaganju bismo trebali imati popriličan broj Marvelovih heroja i zlikovaca, među kojima su Iron Man, Spider-Man, Hulk, The Punisher, Loki, Storm, Doctor Strange, Mantis, Rocket Raccoon, Black Panther, Groot, Magik, Luna Snow i mnogi drugi. Budući da se radi o ostvarenju koje će putem sezona dobivati novi sadržaj, za očekivati je da će se broj igrivih likova, mapa i drugih dodataka postupno povećavati.

Više detalja očekuje nas i tijekom Gamescoma 2024, a upravo bismo na ovom eventu mogli dobiti i službeni datum izlaska same igre.