Image Alt

Kuvo TV

Pojavile su se naznake da bi Mortal Kombat 1 uskoro mogao dobiti story DLC

Budući da je “ispucao” sav sadržaj za Mortal Kombat 1 koji je bio najavljen u sklopu prvog Kombat Packa, NetherRealm Studios će već tijekom predstojećeg San Diego Comic-Cona otkriti svoje planove vezane za budućnost ove tučnjave. Očekuje se da će biti najavljen Kombat Pack 2, koji će u igru donijeti dodatnih šest DLC boraca, no pojavile su se naznake da bismo mogli dobiti i potpuno novi story DLC.

Novosti o potencijalnom story dodatku stižu nam od dobro poznatog insidera i dataminera koji se krije pod nadimkom thetiny, koji iza sebe ima cijeli niz leakova vezanih za ranije Mortal Kombat igre. Prema njegovoj tvrdnji, story DLC bi uskoro mogao biti najavljen, bit će fokusiran na tri specifična lika, a u prodaji bi se mogao pojaviti već tijekom idućih nekoliko mjeseci.

Prije nego što je njegov post uklonjen, što opet podiže određenu razinu opreza i sugerira da bi se moglo raditi o točnim informacijama, isti insider je podijelio i informacije o otkazima unutar NetherRealmove divizije za razvoj mobilnih igara, a te informacije su ovih dana i službeno potvrđene. Je li thetiny u pravu i kada je u pitanju story ekspanzija, doznat ćemo uskoro – za San Diego Comic-Con, koji će biti održan već predstojećeg vikenda, već je spreman novi trailer za Mortal Kombat 1, tako da je moguće da ćemo više detalja doznati upravo tijekom ovog eventa.