Image Alt

Kuvo TV

Helldivers II će uskoro dobiti dosad najveću nadogradnju

Iako mu u posljednje vrijeme baš i ne cvjetaju ruže, Helldivers II je i dalje prilično aktivan, kako po broju igrača, tako i po količini sadržaja koja je dostupna. A ta količina sadržaja uskoro će postati još veća zahvaljujući novoj, dosad najvećoj nadogradnji.

Arrowhead Game Studios i Sony Interactive Entertainment su najavili prvu veliku nadogradnju za Helldivers II, s kojom će u igru stići poprilična količina dodatnog sadržaja. Nadogradnja (ne i ekspanzija) nosi naziv Escalation of Freedom, stiže već 6. kolovoza i bit će potpuno besplatna. S njom će u igru stići nekoliko novih vrsta protivnika, među kojima su neki koje smo imali u prvoj igri. Očekuje nas i nova lokacija, močvara, nove i veće baze, raznovrsije misije te novi izazovi koji će sa sobom nositi vrijedne nagrade.

Nova nadogradnja će donijeti i nekoliko značajnih izmjena unutar igre, a jedna od najznačajnijih se tiče načina izbacivanja igrača iz tima. Naime, igrač koji bude izbačen iz tima sada će biti automatski prebačen u novu sesiju u ulozi hosta, s tim da će moći zadržati sve pokupljene iteme iz prethodne sesije. Što nas sve očekuje sa ovim dodatkom, možete vidjeti u traileru koji se nalazi ispod.

Helldivers II trenutno možete zaigrati na PlayStation 5 i PC platformama.