Image Alt

Kuvo TV

Poznato je kada izlazi horror avantura Zoochosis

Horror avantura Zoochosis, čiju smo najavu vidjeli početkom ove godine, dobila je službeni datum izlaska. Kako smo doznali, u prodaji će se pojaviti već početkom ove jeseni.

Iz studija Clapperheads službeno su potvrdili da će Zoochosis izaći 23. rujna te da će biti dostupan putem Steama. Naravno, mislimo na PC verziju, dok se one za konzole još uvijek ne spominju.

Zoochosis će vas povesti kroz jedinstveno horror iskustvo igranja, pri čemu je ključni prikaz igre snimljen iz perspektive body kamere pričvršćene na vaša prsa. Kroz ovu kameru bilježit ćete užasne događaje tijekom vaše prve noćne smjene u zoološkom vrtu.

I dok se brinete o životinjama, s prolaskom noći otkrivate da neke od njih obolijevaju, zaražene nekim parazitom koji ih transformira u krvožedne mutante sa zastrašujućim posljedicama. Morate identificirati zaražene životinje i napraviti cjepiva da ih izliječite prije nego što se parazit proširi izvan zoološkog vrta.

Ova igra je jedinstvena po tome što nudi i mogućnost komuniciranja sa životinjama, te vođenje brige o njima. Moći ćemo ih hraniti, čistiti za njima i maziti ih. Također, odluke koje ćemo donositi tijekom igranja imat će veoma važne posljedice u ovoj igri, odnosno mogu biti važne za otključavanje konačnog kraja priče.