Image Alt

Kuvo TV

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl je ponovno odgođen

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl je nakon brojnih odgoda imao čvrst službeni datum izlaska zakazan već za početak rujna. I taman kad smo mislili da novih odgoda neće biti, ekipa iz ukrajinskog GSC Game Worlda nas je odlučila još jednom ne baš tako ugodno iznenaditi novom, nadamo se zadnjom odgodom u nizu.

Da, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl je doista još jednom odgođen, ali srećom za samo dva dodatna mjeseca, pa će se tako umjesto 5. rujna u prodaji pojaviti 20. studenog. Ništa se nije promijenilo kada su u pitanju platforme na kojima će se spomenuta igra pojaviti, a to znači da ista stiže na Xbox Series X/S i PC. Također, kao što je od ranije poznato, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl će se već od prvog dana naći i u ponudi Xbox Game Passa.

Kao razlog nove odgode, iz GSC Game Worlda su naveli dodatno vrijeme koje im je potrebno za finalno poliranje igre i ispravljanje raznih bugova koji su naknadno uočeni. Kako tvrde iz ovog razvojnog tima, ta dva dodatna mjeseca će im omogućiti dovoljno vremena da igru “utegnu” i spreme za izlazak. U međuvremenu, dobili smo potvrdu da ćemo novi prikaz igre vidjeti 12. kolovoza, za kada je predviđen novi Developer Deep Dive event.