Image Alt

Kuvo TV

Očekuje li nas uskoro najava Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 remastera?

Nakon godina i godina čekanja, pisanja raznoraznih peticija i molbi, čini nam se da bi milijuni Legacy of Kain fanova konačno mogli dobiti razlog za veselje.

Iako još čekamo službenu potvrdu, na San Diego Comic-Conu primjećena je kolekcionarska statua Raziela i Kaina, uz koju stoji natpis Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered te QR kod koji vodi na stranicu studija Dark Horse, koji se uglavnom bavi igrama za mobitele. U međuvremenu, statua je uklonjena, uz objašnjenje da će dosta toga biti jasnije tijekom idućeg mjeseca.

Očekekuje li nas konačno povratak Raziela i Kaina i dolazi li doista Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered, ostaje nam da vidimo. No, takvo što definitivno ima smisla, osobito ukoliko uzmemo u obzir da je nedavno najavljena grafička novela Soul Reaver – The Dead Shall Rise, koja će se baviti Razielovim životom prije događaja iz prve igre. Ukoliko je ova remaster kolekcija stvarna, moguće je da ćemo njen izlazak vidjeti paralelno s navedenom grafičkom novelom. U svakom slučaju, jedva čekamo!