Image Alt

Kuvo TV

PLAION će izdati superherojsku akcijsku avanturu Marvel 1943: Rise of Hydra

Marvel 1943: Rise of Hydra, atraktivna narativna akcijska avantura koju nam sprema Skydance New Media na čelu sa Amy Hennig, službeno je dobila izdavača, a u pitanju je sve prisutniji PLAION.

Ponosni smo što ćemo udružiti snage sa Skydance Gamesom i legendom gaming industrije Amy Hennig kako bismo izdali jednu od najiščekivanijih AAA igara koje su trenutno u razvoju“, izjavio je šef PLAION-a Klemens Kundratitz i naglasio kako će partnerstvo između ove dvije ambiciozne nezavisne kompanije biti istinski izazov u misiji ove izdavačke kuće da se nametne kao jedan od globalnih igrača u gaming izdavaštvu.

Povodom ovog partnerstva, oglasio se i jedan od predsjednika Skydance Gamesa, Julian Beak, dodavši kako smatra da je PLAION savršen partner za izdavanje ambiciozne igre kakva je Marvel 1943: Rise of Hydra.

Inače, za slabije upućene, Marvel 1943: Rise of Hydra je narativna akcijska avantura koja će nam predstaviti potpuno novu priču smještenu u period Drugog Svjetskog rata. U njoj ćemo, kao što je od ranije poznato, imati priliku zaigrati s čak četvero glavnih protagonista. Captain America, Black Panther, Gabriel Jones i Nanali naći će se iza zidina okupiranog Pariza, gdje će morati udružiti snage kako bi spriječili Hydrine zle planove. Igru će pokretati najnovija verzija Unreal Enginea 5 (5.4.), a ista će koristiti i Epicovu Metahuman tehnologiju.

Marvel 1943: Rise of Hydra izlazi iduće godine, a iako još nisu poznate platforme na kojima će se pojaviti, gotovo sigurno su u pitanju PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC.