Image Alt

Kuvo TV

Novi trailer za EA Sports FC 25 predstavio nam je detaljnije Rush mod

EA Sports FC 25 tradicionalno stiže krajem rujna, a trebao bi donijeti nekoliko značajnih noviteta. Jedan od svakako najznačajnijih noviteta bit će potpuno novi mod Rush, koji će u igri biti dostupan umjesto ne toliko popularnog Volta moda, a koji će biti integriran u gotovo sve dostupne modove.

Rush je novi 5v5 mod čiji se mečevi igraju na znatno manjem terenu, ali po klasičnim nogometnim pravilima, uz nekoliko iznimki poput činjenice da će se nogometaši na početku utrkivati tko će prije stići do lopte u klasičnoj vaterpolo maniri (samo bez plivanja) ili privremenih isključenja kao u rukometu. Mečevi će trajati sedam minuta, neće biti podijeljeni na poluvremena, a štoperica će se zaustavljati samo kada lopta izađe izvan terena. Za slučaj da bude neriješeno nakon sedam minuta, igra se jedan produžetak koji funkcionira na principu “zlatnog gola” i traje dok jedan tim ne postigne pogodak. Ukoliko rezultate bude neriješen i nakon produžetka, izvode se penali. Ukratko, radi se o zanimljivom modu koji bi mogao donijeti solidnu porciju svježine. Kako sve to izgleda u praksi, pogledajte ispod.

EA Sports FC 25 izlazi 27. rujna, a bit će dostupan za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch.