Image Alt

Kuvo TV

Hrvatski studio Ironward donosi nam ambiciozni projekt koji podsjeća na Heroes of Might and Magic

Iz Samobora nam pripremaju jednu vrlo zanimljivu igru naziva Atre: Dominance Wars. Radi se o 4X RTS naslovu koji izaziva nostalgiju na Heroes of Might and Magic, a možda će vas podsjetiti i na Age of Wonders. U biti, to i nije toliko važno; bitno je da nam obećavaju dinamičan svijet, jedinstvene rase i vojske te gameplay kakav vole fanovi ovoga žanra.

U Atre: Dominance Wars, preuzimate ulogu Starješine, moćnog bića na putu da postane bog, pri čemu vaše odluke oblikuju svijet oko vas. Igra je ispletena dubokom i bogatom pričom, stoga očekujte i kampanjsko igranje u kojem ćete istraživati različite čarolije i tehnologije, ali i strateški pozicionirati vojske.

Atre: Dominance Wars je više od same igre; to je projekt iz strasti, oživljen iz 20 godina starog sna. Izvorno zamišljena u Hrvatskoj kao Dominance: Throne of Elders, igra je bila ispred svog vremena, ali ograničena starom tehnologijom. Kreatori nikada nisu odustali od svoje vizije i sada su je transformirali u 4X RTS igru u kojoj vaše odluke oblikuju svijet“, poručio je CEO i dizajner igara u Ironwardu Hrvoje Horvatek.

Trailer također daje uvid u kreiranje i nadogradnju artefakata, kao i stvaranje generala s njihovim statistikama, te zanimljivih bića koja će naseljavati ovaj svijet. Stoga bacite pogled na trailer ispod i uvjerite se sami.

Ono što za sada znamo je da će igra biti dostupna na Steamu nekada tijekom 2025. godine.