Image Alt

Kuvo TV

Započeo je Games From Croatia događaj na Steamu – prva velika rasprodaja hrvatskih videoigara

Danas je poseban dan za sve ljubitelje videoigara i domaće gaming scene – službeno je započeo Games From Croatia događaj na Steamu, prvi put u povijesti posvećen isključivo hrvatskim videoigrama. Osim što će veliki broj igrača se sada moći upoznati s hrvatskim igrama, isto tako ovaj događaj donosi i popuste na neke od najpoznatijih domaćih naslova.

Organizator ovog događaja, Klaster hrvatskih proizvođača videoigara, okupio je gotovo 150 naslova, uključujući i 17 nadolazećih. Svakako možemo istaknuti nekoliko njih kao što je The Talos Principle, Serious Sam, Red Solstice, SCUM, Saint Kotar i ostali, a isto tako otkriveno je i nekoliko novih naslova, primjerice, Pompeii: The Legacy, Arrowman ili Atra: Dominance Wars.

Rasprodaja i prateći događaji traju do kraja tjedna, što znači da imate dovoljno vremena da istražite sve što hrvatska gaming scena ima za ponuditi. Nemojte stoga zaboraviti posjetiti službenu Steam stranicu događaja i obogatiti svoju kolekciju nekim od najboljih domaćih naslova po nikad povoljnijim cijenama.