Image Alt

Kuvo TV

GTA VI bi navodno mogao biti odgođen za početak 2026. godine

GTA VI je bez sumnje najiščekivaniji naslov ovog desetljeća. Otkad je najavljen za 2025. godinu, fanovi strpljivo čekaju nove vijesti. Međutim, loše vijesti bi mogle biti na pomolu, jer nove informacije sugeriraju da je izlazak GTAVI odgođen za početak ili sredinu 2026. godine. Prema novoj glasini, Rockstar Games interno je odgodio izlazak GTA VI. Glasina dolazi od Liama s GTA Base stranice, izvora koji je ranije (točno) najavio dolazak GTA VI trailera u prosincu, prije nego što su tu informaciju preuzeli mainstream mediji.

Prema navodima, odgoda dolazi zbog “više developera iz dva studija”. Rockstar Games interno treba još malo vremena, te se tvrdi da će igra biti odgođena za početak ili sredinu 2026. godine. Trenutno se očekuje izlazak u trećem ili četvrtom kvartalu 2025. godine, što je posljednja službena informacija o datumu izlaska. Dakle, ako se ovo pokaže točnim, neće biti velika odgoda, ali će svejedno značiti još jednu kalendarsku godinu čekanja za fanove serijala.

Također, glasina navodi da bi PC verzija igre mogla stići 12 do 18 mjeseci nakon konzolaških izdanja, što bi značilo da PC verzija neće biti dostupna prije 2027. godine. Iako je ova informacija zanimljiva, važno je uzeti je s dozom rezerve. Trenutno nemamo ništa službeno, već samo glasinu koju još nijedan drugi izvor nije potvrdio. Ako je informacija točna, očekuje se da će Rockstar Games ubrzo dati službenu najavu, no zasad nisu komentirali ovu glasinu. U pravilu, Rockstar rijetko komentira glasine, pogotovo ako su netočne.