Image Alt

Kuvo TV

Looney Tunes: Wacky World of Sports u prodaji će se pojaviti već krajem ovog mjeseca

Looney Tunes: Wacky World of Sports će izaći za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC putem Steama 27. rujna, objavili su izdavač GameMill Entertainment i razvojni studio Bamtang Games.

Standardno izdanje je već danas dostupno za prednarudžbu po cijeni od 49,99 dolara. Također je dostupno Deluxe izdanje po cijeni od 59,99 dolara, koje sadrži ekskluzivnog igrivoga lika Yosemite Sama, Golden Outlaws uniforme i “Wild West Sports Pack,” koji uključuje košarkašku, nogometnu i tenisku loptu te palice za golf s tematikom Divljega Zapada.

Prednarudžbe za bilo koje izdanje igre uključuju “Sweet Deal Sports Pack,” koji sadrži opremu za svaki sport s temom slatkiša.

Bilo u solo igri ili lokalnom multiplayeru, igrači/ice mogu sudjelovati u 3v3 nogometu, 2v2 košarci, golfu za do 4 igrača i tenisu (singl i parovi). Svaka od igara ima i posebne dodatke, prepreke i dodatne power upove koji će unijeti savršeni kaos kakav i očekujemo od Taza, Silvestra, Elmera, Zekoslava i ostalih.

Najnoviji trailer za igru, objavljen povodom novih vijesti vezanih uz posebna izdanja i izlazak, predstavlja detaljnije košarku.